Sedef Güler Cinayetinde Şok Detay: Halıdaki Etiket Suçluları Ele Verdi

Sedef Güler Cinayetindeki Halı Detayı Suçluları Ortaya Çıkardı

Sedef Güler Cinayetinde Şok Detay: Halıdaki Etiket Suçluları Ele Verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Sedef Güler Cinayetinde Şok Detay: Halıdaki Etiket Suçluları Ele Verdi

Sedef Güler'in katil zanlıları 'halı yıkamacı etiketi' sayesinde yakalandı  - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

İstanbul’da yaşanan dehşet verici cinayetin çözümü, polisin titiz çalışmaları sayesinde bir adım daha yaklaştı. Elleri ve kolları bağlı bir halde öldürülüp denize atılan Sedef Güler’in cinayetinde, etiketin rolü büyük oldu. Bu kritik ipucu sayesinde polis, olayın izini sürerek suçluları adalete teslim etmeye bir adım daha yaklaştı.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yaşanan dehşet verici olay, denizde halıya sarılı bir şekilde bulunan cesedin bulunmasıyla birlikte şok etkisi yarattı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun aktardığına göre, 7 Haziran tarihinde balıkçılar bu korkunç manzarayla karşılaştılar. Sahil güvenlik ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda, elleri ve kolları bağlanmış halde, halıya zincirlenmiş ve uçlarına 10’ar kiloluk dambıllar bağlanmış bir cansız beden denizden çıkarıldı.

Halıya ve zincire sarılmış halde bulunmuştu! Büyükçekmece'deki Sedef Güler  cinayetinde şok detaylar

Kimliği belirsiz bir cesedin Sedef Güler’e ait olduğu parmak izlerinden tespit edilirken, genç kızın bir gün önce kayıp başvurusu yapıldığı ortaya çıktı. Adli tıp morgunda yapılan teşhis ise Sedef Güler’in sırtındaki ‘Yılan’ dövmesiyle gerçekleşti. Ceset ve halı üzerinde yapılan incelemede, halıdaki etiket polisin dikkatini çekti. Etiketin bir halı yıkama fabrikasına ait olduğu belirlendi. Halının fotoğrafını çeken cinayet polisi, halı yıkama fabrikasına giderek etiketten halının hangi adresten alınıp bırakıldığını öğrendi. Cinayet polisi, halının alındığı adresin Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’nde olduğunu belirledi. Ardından emlakçı Zafer B’ye ulaştı. Emlakçının evini kiraladığı Fırat B’nin yerini tespit eden polis, Bayrampaşa’da gözaltına aldı. Öte yandan, telefonla son irtibat kurulan Onur Ö. Esenyurt’ta yakalandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.