Diyarbakır ve Mardin’de Yangın Faciası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır ve Mardin’de Yangın Faciası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır ve Mardin’de Yangın Faciası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

Diyarbakır ve Mardin‘de Yangın Faciası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır ve Mardin'de Facia Gibi Yangın! Beş Kişi Yaşamını Yitirdi! -  Trabzon Haber, Trabzonspor Haberleri, Son dakika Trabzon Haberleri

Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangına müdahale için Diyarbakır ve Mardin’den AFAD, itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi ve yangını kontrol altına almak için çalışmalar başlatıldı. Söndürme çalışmaları sürerken, yaralılar Çınar Devlet Hastanesi ve kent merkezindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

@kasmSOLMAZ5

Sağlık Bakanı Koca, “Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan Mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde meydana gelen yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 10’u ağır 44 kişi yangından etkilendi. Diyarbakır’da 3, Mardin’de 2 can kaybımız var. Olay sebebi ile 35 Ambulans ve 7 UMKE Timi görevlendirildi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” paylaşımında bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.