Hande Baladın’dan Şok Haber! Filenin Sultanları, Polonya Maçı Öncesi Sarsıldı

Hande Baladın’dan Şok Haber! Filenin Sultanları, Polonya Maçı Öncesi Sarsıldı

Hande Baladın’dan Şok Haber! Filenin Sultanları, Polonya Maçı Öncesi Sarsıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Hande Baladın‘dan Şok Haber! Filenin Sultanları, Polonya Maçı Öncesi Sarsıldı

HANDE MAÇI TAMAMLAYAMADI

Milli Takımımızın Milletler Ligi Final etabında Polonya ile karşılaşacak olan A Millî Kadın Voleybol Takımı’na, Hande Baladın’dan kötü haber geldi. Başantrenör Daniele Santarelli, geçtiğimiz günlerde Hande Baladın ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Santarelli’nin verdiği bilgilere göre, Hande Baladın’ın sağlık durumuyla ilgili endişeler bulunuyor. Takım, bu kritik dönemde Hande Baladın’ın durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Polonya maçı öncesinde yaşanan bu gelişme, Milli Takımımızı olumsuz etkileyebilir. Hande Baladın’ın durumuyla ilgili detaylar, ilerleyen saatlerde netlik kazanacak.

BREZİLYA MAĞLUBİYETİ CAN SIKTI

Brezilya mağlubiyeti Filenin Sultanları için moral bozucu oldu. A Millî Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında Brezilya’ya karşı oynadığı maçta zorlu bir mücadele verdi. Ancak maç boyunca etkili olamayarak dünya 1 numarasına karşı set alamadan 3-0 yenildi.

Bu mağlubiyet, Filenin Sultanları için final etabı öncesinde son maç oldu. İlk iki seti 14-15 ve üçüncü seti 11-25 geride tamamlayan Türkiye, Milletler Ligi’ni sekiz galibiyet ve dört mağlubiyetle tamamladı. Ay-yıldızlılar, final etabında şampiyonluk için mücadele edecek.

KARNINDA SIKINTISI OLDU

Türkiye, Brezilya mağlubiyetinin ardından -9.66 puan kaybederek toplam puanını 383.93’ten 374.27’ye düşürdü. Brezilya ile arasındaki puan farkı ise 25.37 puana çıktı. Brezilya’nın puanı ise 399.59 oldu.

Bu sonuçla birlikte Türkiye, Paris 2024 Olimpiyatları’nda ikinci torbadan katılacak. Filenin Sultanları’nın potansiyel rakipleri arasında ev sahibi Fransa bulunuyor. Torba sıralaması şu şekilde: 1. torba: Fransa – Brezilya – İtalya / Polonya, 2. torba: İtalya / Polonya – Türkiye – Amerika / Çin / Japonya, 3. torba: Amerika / Çin / Japonya – Hollanda, 4. torba: Sırbistan – Dominik – Kenya.

Hande Baladın’dan Üzen Haber

Açıklama yapan Baladın, “Karnında bir sıkıntısı oldu. Bir şey hissetti, ben de risk almak istemedim. ‘Şanssız durumdayız, gerçek bu. Çünkü bir ilk altıya karar verdim ve sorun yaşadık. Şimdi birlikte çalışıp, kendimizi zorlayıp, takıma yardımcı olmalıyız. Hande bize denge katıyor. Hande takım için çok değerli bir oyuncu, tıpkı Zehra, tıpkı İlkin gibi.” dedi.

KÖTÜ HABER GELDİ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.