Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı’nın aracı olay oldu

Survivor 2024 All Star’ın ilk bölümü yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi işte detaylar…

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı’nın aracı olay oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

Birbirinden güçlü isimler ile birlikte soluksuz izlediğimiz Survivor 2024 All Star’ın ilk bölümü yayınlandı. Acun Ilıcalı arabayla giriş yaptı. Eğlenceli ve aksiyon dolu yarışmada öne çıkanlar şu şekilde:

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

Bazı yarışmacılar bir kaç cümle kendilerini ve takımlarını ifade ettiler.

Kırmızı takımdan yarışmacılar

Ersin Korkut, “Ekibim çok güzel, enerjiyi yakaladık. İnşallah hemen başlasında biz 1-0 öne geçelim, öyle devam edelim” dedi.

Doğukan Manço, “10 sene sonra güzel oldu. Girişte en fena beni vurdun abi. Alet nalet deriz biz buna kendi camiamızda bitenede bende var böyle dans eden ama bunun gibi değil, biraz daha farklı. Takımlar çok güzel. Sürprizli bir yıl olduğu için takımların değişeceğini ön görüyorum. Ondan ötürü yorumumu sonra yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Turabi, “Tek nokta bitirir, üç nokta devam ettirir. Ben iki noktayım, ne yapacağım hiçbir zaman belli olmaz. O yüzden ne yapacağımı hep beraber göreceğiz abi. Öncelikle bu efsane sezonda bana yer verdiğin için teşekkür ederim. İnanıyorum ki güzel şeyler olacak. Her bir yarışmacı, birbirinden yetenekli. Geçmiş sezonda da anlaşamadığım insanlar o yüzden de yeni bir sayfa açmak istiyorum. Geçmiş sezonlarda üzdüğüm, kırdığım kim varsa, özür falan dilemiyorum. Aynısını tekrar yapacağım. Kendi takımıma güvenerek söylüyorum ki mutluluğu çorba yaıp karşı takımın eline çorba vereceğiz ” dedi.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

Mavi takımdan yarışmacılar

Hakan, ‘Çok güzel bir şehre gittik, Hull City’i kucaklayan bir şehre gittik. Biz gittiğimizde de kazandılar. İnşallah playoff a kalırda bizde gideriz” ifadelerini kullandı.

Nefise, “Öncelikle herkese başarılar diliyorum. Hiç bunu hayal edemezdim. 2023 sezonunda yedek olarak gelmiştir. All Starlarla her zaman yarışmak istemiştim. İyi olan kazansın diyorum” dedi.

Ögeday, “Güzel bir sezon olmasını diliyorum. Bu sene çok konuşanın değil, çok koşanın kazanacağı bir yarışma olacağını biliyorum. O yüzden karşı takımda sakat olan arkadaşlar içinde üzülüyorum. Umarım bir an önce toparlarlar. Onlarla yarışmak için çok heyecanlıyım. Güzel bir takımız” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

Acun Ilıcalı geçen sene oyuna giremeyen iki yedek yarışmacının bu sene takımlara direk olarak gireceğini açıkladı.

Kardeniz ve Yaman’ın yeni katılan yarışmacılar olduğunu açıkladı. Kardeniz kırmızı takıma, Yaman’da mavi takıma geçti.

Acun Ilıcalı, ilk ödülde kaybedenin bir adaya gideceğini, adada hiçbir şeyin olmayacağını söyledi. 2 gün boyunca orada kalacaklarını ifade etti. Kazanan takımın da baraka yapmak için araç gereçlerden battaniyesine kadar her şeyinin olacağını belirtti. Yarışmada iki takımda halatın iki ucundan tutup birbirini çekecek, hangi takım diğerini suya düşürürse o sayı alacak. 5’e varan kazanacak.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

NAGİHAN VE SEDA ARASINDA GERİLİM

Nagihan halat çekerken yere düştü. Mavi takımdan Seda oyun sonunda ‘Yatıyorsun orada’ diyerek sitemde bulundu. Nagihan, ‘Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma’ diyerek sinirlendi. Seda, o anlarda gülümsüyordu.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

TURABİ VE POYRAZ BİRBİRLERİNİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Turabi ve Özgür ile Yaman ve Poyraz karşı karşıya geldi. Poyraz ve Yaman bu oyunu kazandı. Poyraz’ın yaptığı sevinç sonrası Turabi,’İlerleyen zamanda görüşeceğiz’ derken Poyraz’İlk oyundan başladı, gel’ cevabını verdi. İkili arasındaki gerginlik büyüyünce birbirlerinin üstüne yürüdüler. İkili takım arkadaşlarını sakinleştiremeye çalışırken Turabi’yi sakinleştirmek için bir oyunluk dışarıya çıkardılar. Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da uyardı.

İlk oyunu 5-3’lük skor ile mavi takım kazandı.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

‘TURABİ İLE BENİMDE ALIP-VERECEĞİM VAR’

Doğukan Manço, ‘Bugün Poyraz ile Turabi arasında bir olay oldu. Aslında onun ucu bana da dokunuyor. Şimdi Poyraz maçtan sonra haklı, çünkü Turabi buraya gelmeden önce hepimize çok ağır zemin yaptı. Bana da yaptı. Fark şu; Poyraz bence oyunda yapacağını yaptı, abarttı, Turabi’de saçmaladı. Turabi ile benimde daha alıp vereceğim var. Benimde çok ciddi hesaplayacağım günlerim gelecek ama sahada olması lazım. Ben zamanımı bekliyorum” dedi.

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

DOKUNMAZLIK OYUNUNDA GERGİNLİK TEKRAR YÜKSELDİ

Dokunulmazlık oyununda Sercan yarıştıktan sonra küçük çaplı sakatlık geçirdi. Hakan’da Sercan’ın durumunu merak edip yanına gitti. Hakan, Sercan’a tavsiyelerde bulunurken Turabi geldi ve Hakan’a oradan uzaklaşmasını söyledi. Hakan karışmaması ifade ederken ikili arasında gerginlik yükseldi. Birbirlerine yüksek sesle hakaret ederlerken takım arkadaşlarının araya girmesiyle ikilinin arasında ki tarışma sona erdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.